Preview Mode Links will not work in preview mode

Världens bästa innehåll

Dec 22, 2020

Mer än något annat år blev 2020 podcastens år. Mediet har boomat. Nya affärsmodeller testas aggressivt. Berättandet blir alltmer ambitiöst. 

Så Andreas Utterström och Mattias Bergman väljer sex av sina poddfavoriter från året som gått. 

Läs gärna mer om oss på


Dec 8, 2020

Vi har fått producera Fyllepodden för IQ. En av de många roliga lärdomarna är att man inte behöver intervjua som Andreas Utterström gör. Ja, inte alls intervjua som utbildade människor brukar göra. Det är programledaren Musse Hasselvall ett lysande exempel på. Han gör flera "fel", men det blir väldigt...


Sep 29, 2020

Nu blir det metodnörderi och innehållskärlek samtidigt.

Vår podd "Jag var där" går in i det täta fältet nyhetsdokumentärer. 

Hur gjorde vi för att ge podden ett eget tilltal? Och hur ser vi till att ha en effektiv produktion som samtidigt HÖJER kvaliteten? 

Läs gärna mer om oss på


Sep 15, 2020

Brott är allvar och brottslingar tragiska. Även i vår podd Misslyckade brott. Men visst går det att göra innehåll som underhåller, ja rentav gränsar till komik, utan att gå bort sig och skada människor.

Vi berättar hur vi gjort, och ÖSER kärlek över våra lyssnare som är otroligt viktiga för poddens...


Aug 31, 2020

Vi älskar ju att prata om innehåll som förlänger och förstärker upplevelsen av till exempel en bok. Själva har vi gjort podden bakom Peter Englunds bok Söndagsvägen, till exempel.

Här lyssnar vi på podden "Harry Potter bok för bok" från förlaget Rabén och Sjögren och pr-byrån Mi Madre. Hur gör man...